Brand

Historie

Muttley er en dansk Battlefield klan, som blev startet i 2002 af 4 gæve jyder, hvor Saint var stifter og Top Dog af Muttley.
Spillet var Desert Combat, som er et mod til Battlefield 1942, men som forgår i nutiden med moderne våben mv.

Dengang bestod Muttley af ca. 10 medlemmer, hvor man hyggede på teamspeak og hver mandag havde man en fast træningsdag hvor alle kunne deltage og denne tradition holder vi stadig fast i den dag i dag.

Muttley var baseret på at være en hygge klan, hvor voksne mennesker (+18) kunne mødes og være drenge. Der var ikke den store seriøsitet, men man spillede så godt man kunne og der kunne godt være langt mellem sejrene, men sjovt var det!


I Juli 2005 udkom Battlefield 2 og hele Muttley skulle nu lære et helt nyt Battlefield spil. Da Battelefield 2 hurtigt blev meget populært voksede Muttley sig også meget hurtigt større. Rigtig mange nye folk joinede vores klan og mange var meget engageret og lavede et stort stykke arbejde i klanen.

Det gjorde, at vi ca. et år efter Battlefield 2 var udgivet, var Skandinaviens største Battlefield klan med lidt over 80 mand og Ikke alene var vi de største, men vi var KUN danskere og vi spillede KUN et spil, nemlig Battlefield.

Vores mandagstræning bestod nu hver mandag af 64 Muttleyer på samme server, hvor vi med kæft, trit og retning kørte en hel kamp med hård hånd 32 vs 32. Muttley´erne elskede det og der var aldrig plads nok til alle, da vi kun havde 64 slot servere.

Efterhånden begyndte vi også at vinde flere og flere sejre, men vi var stadig underdogs og i Battlefield communitiet var Muttley stadig en klan man bare IKKE tabte til, men en del gjorde det nu alligevel.

Efterhånden som tiden gik, fik vi flere spillere som rent faktisk kunne ramme noget og der kom nu mere opmærksomhed på Muttley og vores skills. Muttley fik dog desværre aldrig ´´HOLDET´´ da man altid lige manglede 1 eller 2 top- spillere for at lave et godt hold.

Årene gik og Battlefield 2 blev mindre interessant. Muttley mistede, som andre klaner, medlemmer hurtigere end de kom ind og vi var nede og runde 15 medlemmer og alle ventede på et nyt Battlefield .

I starten af 2009 takkede Saint af, som var den sidste af stifterne, da hans tid ikke kunne forenes med et klan spil mere.
I stedet for at lukke Muttley, blev nøglerne givet videre til et andet tro medlem som var BIGTIME, som også har været med næsten helt fra start.

Klanen blev videreført i samme ånd med en ny klanledelse og hvor der er plads til alle – så længe man respekterer sine teammates.
Efter noget tid, kom endelig det vi alle ventede på, nemlig et nyt Battlefield spil og som vi spiller i skrivende stund. Battlefield Bad Company blev lanceret og der kom igen liv i Muttley. Forholdsvis kort tid efter lanceringen af Bad Company var Muttley oppe og runde 83 medlemmer, som var en ny rekord og alle morede sig fortsat.

I Battlefield Bad Company begyndte Muttley nu også og kunne være med på skills. Vi fik stille og roligt den ene gode spiller efter den anden og Muttley begyndte nu at vise tænder ved at ligge i toppen af ClanBase ladderen – både i Squad Rush og Conquest - samtidig med at vi er en hygge klan.
Seriøse spillere kombineret med hygge spillere giver en klan som os, et helt specielt sammenhold - både på Muttley´s teamspeak i det daglige, men også i kampe.

Nu venter vi på endnu et nyt Battlefield spil som er Battlefield 3 og her vil Muttley være med fra start og forhåbentlig vil vi også være med i toppen, da det er et af vores mål for det nye spil.

Historien vil fortsætte hvis endnu et nyt Battlefield udkommer, men for denne gang siger vi tak.


Muttley Klanen.